ED Teknik - Villaportar / Industriportar i Göteborg

Vi säljer, monterar och utför service på industri- och villaportar. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi stor kunskap om hur jobbet ska utföras på bästa sätt för att just du ska bli nöjd! Vår viktigaste vision är att du som kund får en helhetslösning som passar just dig och anpassar oss till ett sätt som löser just ditt behov.

Företaget

Vi är en portfirma i Göteborg som jobbar med toppmoderna produkter till privatpersoner och företag. Sedan vi grundades 2014 har vi alltid haft kunden i fokus och vårt mål är att med kort varsel kunna tillgodose våra kunders behov. Därför är god planering av verksamheten av stor vikt, att man kommer på utlovad tid och vi kan utföra det som kunden förväntar sig av oss. Vi ser också att det är viktigt att ha en bra och öppen dialog med våra kunder för att få fram alternativa och kanske mer kostnadseffektiva lösningar på problem som kan dyka upp.

Filosofi

Vår största filosofi är att ge dig som kund en personlig upplevelse och kunna skräddarsy lösningar på bästa sätt! Våra leverantörer har ett stort utbud på det mesta inom persontrafiksartiklar. Vi kan därför alltid erbjuda en lösning åt dig på bästa sätt för att du som kund skall bli nöjd. Vi är gärna med dig redan från planeringsstarten och rådgiver dig i lösningar med hjälp av vår kunniga personal med vår långa erfarenhet!

 

Vi står vid din sida och hjälper dig – Lita på våra tekniskt avancerade produkter som uppfyller alla dina anspråk på kvalitet, funktion och design. Vi utför uppdrag till både dig med företag och som privatperson. Vi utgår från Göteborg men arbetar för dig i hela västra och mellersta Sverige. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Simon Eriksson

Servicetekniker | Montör

0738-003124
simon.eriksson@edteknik.se

 Jörgen Eriksson

Servicetekniker | Montör

0709 - 75 46 47
jorgen.eriksson@edteknik.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.